Празничен концерт ,,Весела Коледа и Честита Новата 2011 Година” ПДФ Печат Е-мейл

Празничен концерт,, Весела Коледа и Честита Новата 2011 Година”

в село Соколово, община Балчик

         В навечерието на един от най – хубавия празник – Коледа, когато отново греят гирлянди и елхи и природата е притихнала в очакване на чудото Рождество, самодейците от Народно читалище ,,Просвета – 1900” и ученици от ОУ ,, В. Левски” поднесоха като коледен дар за публиката своя вълшебен концерт.

         Не само децата, но и възрастните заживяват с магията на Коледа и с благословията за здраве и живот. Има я в малката сурвачка, която отваря вратите на къщите, в коледарските песни, в баницата с късмети, която задължително е с дрян, тъй като цъфти най – рано и подсеща за чаканата пролет, а здравината му желае всяко живо същество и разбира се – бъдника, който бавно тлее  и поддържа топлината и вярата в дома.

         На Коледа правим равносметка за успехите и наградите, които сме постигнали през отминаващата година, а през 2010 година те  никак не бяха  малко. Настоятелството на НЧ,, Просвета – 1900” с председател Галина Неделчева, благодари на самодейците от смесен битов хор,, Добруджански гласове” с художествен ръководител Стаматка Кирилова, Пенсионерски танцов състав и Група за народни обичаи  за положения всеотдаен труд и отговорност при подготовката,които са гаранция за постигнатите успехи. Благодарим на всички , които ни помагат, защото без тях, нашите успехи нямаше да са това.

         Желаем на всички една вълшебна Коледа и Здрава, Мирна и Честита 2011 Година!!!  

        

Последна промяна ( Неделя, 17 Април 2011 11:24 )
 
sikiş izle, porno izle